Consiliul de Administratie al Boromir Prod Buzau (SPCU) propune actionarilor aprobarea de principiu a fuziunii companiei cu inca doua companii din grupul Boromir, potrivit convocatorului remis Bursei de Valori Bucuresti.
Companiile care vor fi absorbite de SPCU sunt Boromir Pan si Eurostar Invest, ambele din Buzau.

O similara de consolidare a grupului se va realiza si prin fuziunea Morii Cibin din Sibiu (MOIB) cu producatorul de amidon Amylon Sibiu (AMY) si CerealCom Seica Mare si Panmed Medias.

Grupul Boromir desfasoara activitati in sectorul de morarit si panificatie si este controlat de omul de afaceri Constantin Boromiz, impreuna cu alti actionari persoane fizice.

Boromiz detine prin Boromir Ind 51,88% din capitalul Moara Cibin, iar in actionariat se mai regaseste firma Boromir Prod, cu 19,6% din capital.

SPCU a obtinut in primele sase luni ale anului afaceri de 51,73 milioane lei si un profit net de 780.755 lei.

Compania are un capital social de 24,37 milioane lei, impartit in 243,72 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei. Principalul actionar al societatii este Boromir Ind SRL, cu o detinere de 64,61%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri