Contestatia consortiului KBC-Unicredit a fost respinsa de Comisia Fondului Proprietatea

Comisia de Selectie a Fondului Proprietatea a respins contestatia depusa de consortiul format din KBC Securities, Unicredit CAIB Securities si Unicredit Bank privind depasirea termenului limita de depunere a ofertelor pentru intermedierea listarii de catre RCI, ING si BRD.

Contestatia a fost depusa avand ca motiv faptul ca oferta consortiului castigator a fost depusa cu sase minute mai tarziu de termenul limita.

Comisia de Selectie explica in raspunsul publicat pe site-ul Fondului ca exista camerele care inregistreaza prezenta oficialilor consortiului RCI, ING si BRD inainte de ora 14.00 - termenul limita.

“Va reamintin faptul ca la momentul la care receptia a anuntat secretara Fondului Proprietatea de prezenta acestui ofertant, inainte de ora 14.00, secretara a fost intarziata in a raspunde receptiei deoarece le-a acordat suportul necesar reprezentatilor consortiului dvs care nu a completat in acea perioada documentatia, inclusiv primind documente pe fax. (…) consideram ca nu exista temei legal pentru invocarea unui incident procedural, atata timp cat o intarziere a fost cauzata si de faptul ca secretara a intarziat in a raspunde receptiei datorita incidentelor procedurale cauzate de dvs”, se arata in raspunsul Comisiei de Selectie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri