Bursa de Valori din Varsovia a fost desemnata Compania anului 2009 de catre Programul Consiliului celei de-a 20 editie a Forumului Economic, potrivit unui comunicat al institutiei.
Titlul “Compania anului” se acorda firmelor din Europa Centrala si de Est care sunt, in mod particular, active, eficiente si au succes in timpul anului calendaristic.

Companiile care au primit acest premiul in editiile anterioare au fost CEZ, Unicredit si Lotos, lideri in sectoarele lor de activitate si motoare ale economiilor din regiunea ECE.

La finele primelor sase luni, valoarea companiilor locale listate la Bursa din Varsovia era cu peste 55% mai mare decat cea a societatile de pe piata din Viena si dubla fata de cea din Atena.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri