Teraplast a accesat fonduri europene pentru instruirea angajatilor

Compania Teraplast, furnizor de solutii si sisteme integrate in domeniul instalatiilor si constructiilor, implementeaza, din iunie 2010 pana in august 2011, trei proiecte de instruiere a angajatilor, cofinantate din Fondul Social European, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Finantarea europeana a acestor proiecte a fost accesata prin Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, “Investeste in oameni!”.

Valoarea totala eligibila a celor trei proiecte este de peste 1,6 milioane de lei, din care suma nerambursabila va fi de 1,17 milioane lei.

“Instruirea si formarea continua a angajatilor nostrl este un punct important in strategia noastra de dezvoltare, tocmai de aceea in fiecare an incercam sa alocam sumele necesare pentru realizarea obiectivelor pe acest segment”, a declarat Florin Urite, director general Teraplast.

In cadrul celor trei proiecte cu finantare europeana, implementate de Teraplast, vor fi instruiti peste 300 de angajati ai companiei din toata tara.

Producatorul de profile si tevi din PVC Teraplast Bistrita (TRP) a inregistrat afaceri de 93,9 milioane lei in primul semestru al anului, cu 19% mai mari decat rezultatele din intervalul similar din 2009.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri