Dupa ce incercarea de vanzare a KD Capital Management a fost respinsa de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, actionarii SSIF-ului au decis retragerea autorizatiei de functionare.
Informatia a fost confirmata de Maria Marinescu, director executiv si presedinte al Consiliului de Administratie al SSIF-ului.

“KD Capital Management isi va retrage autorizatia de functionare. Probabil ca printre motive se numara si scaderea dramatica a rulajelor pe bursa, dar poate fi vorba si de o strategie regionala a grupului. A fost decizia actionarilor, iar eu nu sunt imputernicita sa dau mai multe detalii”, a declarat Maria Marinescu, pentru Wall-Street.

Momentul retragerii autorizatiei va fi decis de CNVM, dupa analizarea documentatiei ce urmeaza sa fie depusa.

La sfarsitul lunii aprilie, vanzarea actiunilor companiei de brokeraj KD Capital Management catre SC Capital Market Services a esuat, dupa ce Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a respins aceasta tranzactie. Motivele invocate de Comisie in decizie vizeaza faptul ca din documentele depuse la CNVM nu rezulta ca achizitorul ar putea sustine financiar investitia planificata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri