Junior Achivement Romania a lansat a doua editie a competitiei de tranzactionare bursiera pentru elevi si studenti “Piata de capital”, cu sprijinul Bursei de Valori Bucuresti (BVB) si a casei de brokeraj Tradeville.

Concursul se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani si presupune tranzactionarea de actiuni de la BVB pe un cont online virtual in valoare de 50.000 lei, pe platforma Tradeville.

La incheierea concursului, se vor acorda premii care constau in deschiderea unui cont real in valoare de 1.500 RON, pentru concurentul care a obtinut cel mai mare randament si carti de specialitate in domeniul financiar pentru ocupantii celui de-al doilea si al treilea loc care vor fi evaluati in functie de numarul de tranzactii efectuate si capacitatea de diversificare a portofoliului.

Concursul face parte dintr-un proiect mai amplu “Piata de capital”, care cuprinde pe langa competitie si un program educational in scoala, lansat in anul scolar 2008/2009.

Programul a fost implementat in 2009 in 28 universitati, licee, colegii nationale, colegii tehnice din 19 orase din Romania, iar la competitie au luat parte peste 500 de elevi si studenti.

In acest an scolar, proiectul va fi prezentat in patru orase: la Bucuresti (20 octombrie si 21 octombrie), Cluj Napoca (28 octombrie 2010), Constanta (4 noiembrie) si Iasi (11 noiembrie).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si