SIF Moldova a raportat pentru primele noua luni venituri totale cu 16,1% mai reduse, de 146,5 milioane lei (35 milioane de euro), si un profit net de 94,2 milioane lei (22,5 milioane de euro) cu 11,8% mai mic fata de castigul din perioada de referinta din 2009.
In intervalul ianuarie - septembrie 2009, societatea de investitii financiare a avut venituri totale de 174,7 milioane lei si un profit net de 106,9 milioane lei, scrie Mediafax.

Profitul obtinut in primele noua luni depaseste cu 72% nivelul bugetat pentru intreg anul, de 54,8 milioane de lei.

Cheltuielile totale s-au redus mai accentuat, cu 34,6%, de la 61 milioane lei la 39,8 milioane lei.
SIF Moldova si SIF Oltenia au fost singurele societati de investitii financiare ale caror active au crescut in septembrie, in timp ce celelalte trei SIF-uri au inregistrat corectii usoare.

Astfel, in septembrie, activul net al SIF Moldova a avansat cu 0,2%, la 1,109 miliarde lei, insa dupa primele noua luni societatea avea un activ net cu 5,7% mai redus decat la finalul anului trecut, cand valoarea era de 1,177 miliarde lei.

Actiunile SIF Moldova au inchis sedinta bursiera de vineri la un pret de 1,25 lei, similar cu referinta. La aceasta cotatie, societatea are o capitalizare de 648,86 milioane lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri