Fondul deschis de investitii iFond Actiuni, administrat de Intercapital Investment Management, a primit acordul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM) pentru a investi in instrumente admise pe burse din SUA si Canada.

Fondul va putea investi in valori mobiliare, instrumente ale pietei monetare, titluri OPCVM si/sau AOPC, instrumente financiare derivate, incluzandu-le si pe cele care implica decontarea finala a unor fonduri banesti, admise la cota oficiala a New York Stock Exchange, NYSE Amex si NYSE Arca, membre ale grupului NYSE Euronext, inregistrate in Statele Unite ale Americii si Toronto Stock Exchange, inregistrata in Canada, autorizate si supravegheate de Securities & Exchange Commission, respectiv de Ontario Securities Commission, se arata in buletinul CNVM.

"Legislatia pietei de capital presupune multi pasi de realizat pentru investitii pe piete externe in state nemembre si noi am dorit sa fim pregatiti pentru orice oportunitati care apar.", a declarat Andreea Gheorghe, directorul adjunct al Intercapital Investment Management.

In septembrie 2009, firma de brokeraj Intercapital Invest a anuntat preluarea societatatii de administrare de investitii Investica Asset Management, printr-o tranzactie - surpriza, intr-o piata financiara inca sub efectele crizei de lichiditati.

iFond Actiuni este un fond deschis de investitii, cu plasamente de peste 85% in actiuni emise de companii solide, cu rezultate financiare pozitive, management performant, pozitie buna pe piata si perspective de crestere.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
2013 ASF, numiri politice, revocari si falimente in 5 ani de existenta