Depozitarul Central incepe distribuirea valorii de rascumparare a Turbo Short EBDAXTS1

Depozitarul Central va incepe distributia valorii de rascumparare a certificatului Turbo Short EBDAXTS1 emis de Erste Group, ca urmare a atingerii barierei si a expirarii certificatului Turbo Short EBDAXTS1, potrivit unui comunicat al institutiei.

Valoarea de rascumparare a respectivelor certificate a fost stabilita de catre emitent la 10,47 RON/certificat. Persoanele ale caror detineri EBDAXTS1 sunt inregistrate in sistemul Depozitarului Central la data de 10 noiembrie 2010 (record date) sunt indreptatite sa primeasca valoarea de rascumparare corespunzatoare numarului de certificate detinute.

Plata sumelor corespunzatoare evenimentului corporativ se va efectua prin intermediul Depozitarului Central, ulterior creditarii de catre emitent, prin intermediul depozitarului desemnat al acestuia, a contului de numerar al DC deschis la entitatea prin intermediul careia este stabilita legatura transfrontaliera cu Austria.

Acesta reprezinta primul eveniment corporativ de acest fel desfasurat pe piata de capital din Romania, procesat de catre Depozitarul Central gratie legaturilor transfrontaliere stabilite cu piata din Austria, se mai indica in comunicat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri