Dafora Medias (DAFR) si Condmag Brasov (COMI), firme controlate de omul de afaceri Gheorghe Calburean, au inregistrat rezultate financiare diferite in primele noua luni, potrivit informatiilor remise Bursei de Valori Bucuresti.
Astfel, afacerile Dafora au urcat cu 25%, la 144,4 milioane lei, in timp ce cele ale Condmag au scazut cu 23%, pana la 144,3 milioane lei.

De asemenea, rezultatele sunt contrastante si in privinta castigului, daca profitul net al Dafora a urcat de peste 4 ori, la 7,09 milioane lei, cel al Condmag s-a injumatatit, ajungand la 7,98 milioane lei.

Veniturile Condmag au scazut cu 20%, la 153,9 milioane lei, in timp ce cheltuielile s-au micsorat cu 15%, pana la 144,4 milioane lei.

Pe de alta parte, veniturile DAFR au urcat cu 10%, la 161,8 milioane lei, iar costurile s-au majorat cu 5%, pana la 153,65 milioane lei.

Dafora estimeaza ca va inregistra in acest an venituri de 240,2 milioane lei, in crestere cu 18%, si un profit net de 12,3 milioane lei, de aproape zece ori mai mare fata de castigul din exercitiul financiar anterior.

Potrivit bugetului de venituri si cheltuieli pentru 2010, Condmag mizeaza pe un profit brut de 21,6 milioane de lei, apropiat de cel obtinut in 2009, de 21,5 miloane lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri