Turism Felix: Profit in scadere cu peste 50%, la noua luni

Compania hoteliera Turism Felix (TUFE) a raportat un profit in scadere cu 53% la finalul primelor noua luni din acest an, de la 9,6 milioane in intervalul similar din 2009, pana la 4,4 milioane lei ( million de euro).

Conform raportarilor remise Bursei de Valori Bucuresti (BVB), afacerile companiei au scazut cu aproape 10 procente, pana la 38 de milioane de lei (9,2 milioane euro). In intervalul similar de anul trecut, afacerile companiei au fost de 43 milioane lei.

De asemenea, veniturile companiei de turism au scazut cu 13,5%, de la 45 milioane lei la finalul T3 2009, pana la 39 milioane lei (9,2 milioane euro).

Cheltuielile Turism Felix s-au mentinut in jurul a 33,7 milioane lei (7,9 milioane euro). Anul trecut, dupa primele noua luni, cheltuielile se cifrau la 34 milioane lei.

Dupa primul semestru, compania a raportat pierderi de 2,8 milioane lei in primul semestru al acestui an, de peste doua ori mai mari fata de rezultatul negativ din aceeasi perioada a anului trecut, de 1,26 milioane lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Bursa de la Bucureşti a pierdut peste 2 miliarde de lei din capitalizare
Setari Cookie-uri