Catalin Chelu, Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu si Stefan Badea au fost dusi in arestul Directiei Cercetari Penale. Hotararea Tribunalului Bucuresti poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti.

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au inceput, sambata seara, in jurul orei 23.00, dezbaterile in acest proces.

Catalin Chelu este acuzat de dare de mita si cumparare de influenta, iar Stefan Badea este acuzat ca i-ar fi facilitat intrarea lui Chelu la Fatuloiu, a spus avocatul omului de afaceri galatean Catalin Chelu, Ioana Ionescu.

Citeste si:

Directia Nationala Anticoruptie a organizat, vineri, un flagrant delict in cazul omului de afaceri galatean Catalin Chelu, dupa ce ar fi incercat sa ii ofere mita 50.000 de euro secretarului de stat in MAI Dan Valentin Fatuloiu, pentru a rezolva favorabil dosare aflate in lucru la unitati de parchet, intre care si DIICOT.

Gabriel Constantinescu si Antonel Bunu, apropiati ai omului de afaceri Catalin Chelu si asociati in firme alaturi de acesta, au fost prinsi alaturi de Chelu in urma flagrantului delict din fata sediului MAI. Cei doi ar fi venit, vineri, impreuna cu Chelu pentru a-i oferi mita lui Fatuloiu.

Citeste si Cine este Catalin Chelu, presupusul mituitor al lui Fatuloiu.