S.S.I.F. Tradeville S.A. ofera clientilor posibilitatea de a tranzactiona ETF-uri (Exchange Traded Funds) listate la Bursa din Viena, a anuntat compania printr-un comunicat.
Astfel, Tradeville pune la dispozitie cinci ETF-uri care au expunere pe pietele emergente (BRIC), pietele asiatice, marfuri cu utilizare intensiv industriala, marfuri agricole si multe alte instrumente financiare sau indici regionali si globali.

“Produsul se adreseaza investitorilor care cauta oportunitati pe alte piete. Avantajul oferit de tranzactiile pe ETF-uri este dat de faptul ca necesita un cost mult mai mic in comparatie cu o expunere similara pe portofoliul urmarit de aceste instrumente”, a declarat Mihaela Biciu, director general Tradeville.

Cele cinci ETF-uri sunt:
  • MA DAXglobal Asia Index (AT.MAASIA) - ofera investitorilor expunere pe pietele emergente asiatice care inregistreaza un ritm accelerat de crestere economica.
  • MA Dax Global BRIC (AT.MABRIC) - replicarea intr-o masura cat mai apropiat posibila a performantelor indicelui DAX Global BRIC, ce ofera expunere pe pietele emergente: Brazilia, Indica, Rusia si China.
  • MA NYSE Arca Gold Bugs (AT.MAGOLD) - ETF-ul replica performanta indicelui NYSE Arca Gold BUGS Index, ce investeste in companii ce au ca obiect de activitate exploatarea miniera de aur.
  • MA RICI Index (AT.MAINDEX) - replica performanta indicelui Rogers International Commodity Index ce are in componenta contracte futures alocate pe 37 marfuri diferite, cotate in 5 valute, listate pe 13 burse din 6 tari.
  • MA RICI Metals (AT.MAMETALS) - replica performanta indicelui Rogers International Commodity Index – Metals, ale carui active sunt instrumente financiare de tipul contractelor futures pe 10 metale: aluminiu, plumb, paladium, argint, aur, cupru, nichel, platina, cositor si zinc.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri