Administratorii Altur Slatina (ALT) l-au ales pe Mihai Brinza pentru functia de presedinte interimar al Consiliului de Administratie pe perioada absentei lui Cristi Bunu, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Catalin Chelu, Gabriel Constantinescu, Cristi-Antonel Bunu si Stefan Badea au fost arestati peventiv pentru 29 de zile, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis, duminica dimineata, cererea procurorilor DNA in acest sens.

Chelu este acuzat de dare de mita si cumpararea influentei in timp ce Constantinescu, Bunu si Badea sunt cercetati pentru complicitate la infractiunea de dare de mita secretarului de stat in MAI Dan Valentin Fatuloiu.

Catalin Chelu este cercetat in 48 de dosare, aflate in lucru la unitati de politie si de parchet, printre care trei sunt instrumentate de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) sub aspectul comiterii de infractiuni la legea pietei de capital, evaziune fiscala si spalare de bani, nefiind inceputa urmarirea penala impotriva omului de afaceri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Dafora si Condmag castiga 15% pe Bursa