Salapa a mai fost presedinte-director general la fostul FPP Oltenia, in perioada 1994-1997, si la SIF Oltenia, din 2000 pana in iunie 2006, cand a fost inlocuit de catre Staicu.

Intre 1997 si 2000, Salapa a ocupat pozitiile de director general si vicepresedinte al CA de la SIF Oltenia. El este membru al CA din anul 1994.

De asemenea, CA al SIF Oltenia a ales sambata si un administrator provozoriu, care va ramane in functie pana la prima adunare generala a actionarilor.

Pentru pozitia de membru al CA al SIF Oltenia au candidat Margareta Racovita, Constantin Badircea si Lucian Buse.

Citeste si:

SIF Oltenia mai are un administrator provizoriu, pe Bica Gheorghe, de la finele lunii septembrie 2010. In Consiliul de Administratie se mai afla Tudor Ciurezu, Florian Buzatu, Carmen Ioana Popescu si Gheorghe Blidaru.

Dinel Staicu a fost condamnat, la jumatatea lunii decembrie, la 12 ani de inchisoare in dosarul fraudarii Bancii Internationale a Religiilor (BIR). Staicu a facut recurs la sentinta Tribunalului Bucuresti.

CNVM a obligat CA al SIF Oltenia, dupa condamnarea lui Staicu, sa numeasca un nou administrator in locul lui si a retras avizele prin care acesta avea dreptul sa ocupe functiile de conducere. In aceasta perioada, vicepresedintele Consiliului si directorul general adjunct Tudor Ciurezu a preluat atributiile lui Staicu.