Bogdan Dragoi, secretar de stat al Ministerului Finantelor Publice, a renuntat la functia de membru in Consiliul de Administratie al Hidroelectrica, in conditiile in care puteau aparea anumite de conflicte de interese cu presedintia in Comitetul Reprezentantilor ai Fondului Proprietatea.
In comunicatul remis de FP Bursei de Valori Bucuresti se arata ca Bogdan Dragoi a demisionat din functia de membru CA al Hidroelectrica in data de 3 ianuarie.

“Avand in vedere decizia domnului Bogdan Dragoi de a demisiona din functia de membru in Consiliul de Administratie al Hidroelectrica, apreciam ca, in prezent, nu mai poate fi vorba de un conflict de interese in ceea ce il priveste in calitatea sa de Presedinte al Comitetului Reprezentantilor Fondului Proprietatea”, se arata in document.

In prospectul de listare al Fondului se preciza ca Bogdan Dragoi, Monica Maurer si Cristian Busu, membrii in Comitetul Reprezentantilor, pot fi in conflicte de interese din cauza functiilor detinute concomitent si la MFP, principalul actionar al Fondului, la Ministerul Economiei sau la companii din portofoliu.

Potrivit prospectului, in cazul in care un membru al Comitetului Reprezentantilor are, intr-o anumita operatiune, direct sau indirect, interese contrare intereselor Fondului Proprietatea, trebuie sa ii instiinteze despre aceasta pe ceilalti membri si pe auditorii interni si sa nu ia parte la nicio deliberare privitoare la aceasta operatiune.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri