„In contextul admiterii la tranzactionare pe piata reglementata administrata de S.C. B.V.B. S.A., incepand cu data de 25.01.2011, a actiunilor emise de S.C. Fondul Proprietatea S.A., Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare solicita tuturor participantilor si investitorilor respectarea cu strictete a prevederilor aplicabile in ceea ce priveste introducerea si executarea ordinelor, atat in etapa de predeschidere, cat si ulterior acesteia”, se arata in comunicatul remis de Comisie.

De asemenea, CNVM a anuntat ca la intensifica supravegherea si verificarea operatiunilor derulate cu actiuni emise de S.C. Fondul Proprietatea S.A., atat in timp real, cat si ulterior realizarii acestora, urmand a sanctiona drastic orice incalcare a prevederilor legale incidente.

Fondul Proprietatea se listeaza maine la Bursa de Valori Bucuresti, avand ca market maker compania ceha Wood&Company. De asemenea, primele vanzari in lipsa se vor putea face pe actiunile FP.

Citeste si:

Listarea Fondului Proprietatea a starnit interesul analistilor din casele de brokeraj, care au publicat mai multe rapoarte de analiza. Pretul tinta mediu al actiunilor FP pentru urmatoarele 12 luni este de 0,8382 lei, calculat dupa estimarile din cinci rapoarte publicate in luna ianuarie.

Citeste Top 5 estimari pentru pretul actiunilor Fondului Proprietatea.