Fostul director general al Microsoft Romania Silviu Hotaran a fost numit membru in Consiliul de supraveghere al SAI Certinvest (fosta Aviva Investors Romania), operatiunea aprobata de actionari, potrivit unui anunt al companiei.
El a fost director general al Microsoft Romania in periodele 1996-2004 si iunie 2007-august 2008, potrivit Mediafax.

In perioada 2004-2007, Hotaran a detinut functia de director al Microsoft South East Europe, fiind responsabil cu operatiunile producatorului american de aplicatii software in Slovenia, Slovacia, Croatia, Serbia, Muntenegru, Bosnia si Hertegovina, Macedonia, Kosovo, Albania, Bulgaria, Romania si Republica Moldova.

El a decis sa plece de la conducerea Microsoft Romania pentru a-si dezvolta propria afacere in domeniul consultantei.

Inainte de a lucra la Microsoft, Hotaran a fost cercetator la Insitututul pentru Tehnica de Calcul din Bucuresti si general manager al Ciel Romania, societate care furnizeaza aplicatii software pentru domeniul financiar-contabil.

Alaturi de Hotaran, ceilalti membri ai Consiliul de supraveghere al SAI Certinvest sunt Eugen Gheorghe Voicu - presedinte, Dragos Cabat - membru, Cosmin Alexandru - membru si Adrian Stanciu - membru.

Cabat este membru in conducerea CFA Romania, o asociatie a analistilor financiari, si membru al Comitetului Indicilor al Bursei de Valori Bucuresti.

Certinvest este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata fondurilor mutuale si managementul de active

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri