Anterior numirii in aceasta functie Andreea Gheorghe a ocupat functia de Director al Departamentului de Analiza al SSIF Intercapital Invest si functia de director general adjunct al SAI Intercapital Investment Management.

De asemenea, directorul economic al Intercapital Invest, Roxana Balanescu, va fi noul director adjunct al Intercapital Investment Management.
Conducerea executiva a companiei a fost asigurata, pana astazi, de Claudia Racovitan.

"Piata fondurilor de investitii din Romania este una in ascensiune, dezvoltarea acesteia depinzand de inovatia, eforturile si performanta participantilor la acest sistem, de potentialul de crestere economica si de dezvoltarea pietei de capital locale prin cresterea rolului acestui segment ca parte integranta in sistemul financiar local. Piata internationala a fondurilor de investitii este una foarte complexa, iar potentialul de dezvoltare pe plan intern poate fi unul mare pe termen lung",a declarat Andreea Gheorghe, drectorg SAI Intercapital Investment Management.

Intr-un an dupa preluarea de catre Intercapital Invest, SAI Intercapital Investment Management a lansat un numar de patru fonduri de investitii, din care doua prin singurele oferte publice initiale incheiate cu succes in Romania in 2010.

Citeste si:

Citeste Ce planuri are cel mai tanar administrator din piata fondurilor mutuale

Cu o experienta de 6 ani pe piata de capital, noul director al Intercapital Investment Management a promovat Level II in cadrul programului CFA si este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Finante, Asigurari si Burse de Valori.

Intercapital Investment Management s-a format in urma preluarii de catre Intercapital Invest a Investica Asset Management. Citeste si Din culisele tranzactiei Intercapital - Investica