Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca PNL cere Guvernului sa adopte pana la 1 mai masurile privind scaderea CAS cu 5% si neimpozitarea profitului reinvestit, precizand ca in caz contrar liberalii vor depune motiune de cenzura.

"Decizia PNL este sa cerem Guvernului Ponta 3 sa adopte pana la 1 mai anul curent masura scaderii CAS cu 5% si masura neimpozitarii profitului reinvestit. Daca nu se va intampla, atunci PNL va depune motiune de cenzura", a spus Antonescu, marti seara, dupa sedinta liderilor liberali.

Antonescu a declarat, marti, ca dupa ceea ce a vazut in Parlament la angajarea raspunderii Guvernului, fapt pe care l-a catalogat drept "un simulacru" si "o gluma", considera ca ar fi neserios ca liberalii sa mai initieze o motiune de cenzura.

Antonescu a fost intrebat daca PNL intentioneaza sa mai depuna o motiune de cenzura. "Dupa ce am vazut eu astazi in Parlament, dupa simulacrul, gluma, care a avut loc azi in Parlament, aproape ca mi se pare neserios sa mai vorbim despre motiune de cenzura. Ca pentru a depune o motiune de cenzura trebuie sa ai la ce ... dar o sa va spun dupa", a raspuns Antonescu, inaintea reuniunii Biroului Politic al PNL.

Sedinta plenului reunit al celor doua Camere ale Parlamentului in care Guvernul si-a asumat raspunderea pe un program politic a durat 20 de minute, premierul sustinand un discurs de aproape cinci minute.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri