23 Aprilie 2014

Valeriu Zgonea vrea pace in campanie: Fara jigniri intre parlamentari!



Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca, in perioada campaniei electorale pentru europarlamentare, nu isi doreste ca Parlamentul Romaniei sa fie "un generator de limbaj violent", precizand ca le-a cerut colegilor parlamentari sa nu se jigneasca pana pe 25 mai, scrie Mediafax.

"Este o perioada foarte sensibila si nu doresc ca Parlamentul Romaniei sa fie un generator de limbaj violent. Am cerut sa pastram aceeasi atitudine pe care am avut-o in Saptamana Mare pana pe 25 mai, cred ca ar fi un lucru productiv si, daca vreti, un pas inainte in evolutia societatii romanesti, daca am putea sa reusim pana pe 25 mai sa nu ne jignim, fie in interiorul Parlamentului, fie afara, ca dupa aceea sa venim aici pe la colturi sa ne intalnim ca parlamentari sa ne cerem scuze ca nu stiu ce a fost obligatie de partid. Cred ca reusesc acest lucru impreuna cu liderii grupurilor parlamentare", a spus Zgonea.

El a facut aceste precizari dupa sedinta Biroului permanent al Camerei Deputatilor amintind ca sambata incepe oficial campania electorala pentru alegerile parlamentare.



Citeste si