Liderul PMP Elena Udrea a postat, duminica, pe Facebook, o poza "selfie" facuta la o dezbatere pe teme economice organizata de Fundatia Miscarea Populara, in spatele ei aparand presedintele Traian Basescu sustinandu-si discursul la eveniment.

Fundatia Miscarea Populara a organizat, duminica dimineata, o dezbatere pe teme economice la Palatul Stirbey din Buftea, eveniment la care, alaturi de lideri ai Fundatiei si ai Partidului, a participat presedintele Traian Basescu, noteaza Mediafax. Seful statului a sustinut un discurs de la pupitrul amenajat special, avand in spate un banner cu tema evenimentului, pe care un cuvant era scris grestit - "persepective" in loc de "perspective": "Starea economiei Romaniei in 2014 si persepective pentru anul post-electoral".

In timpul discursului presedintelui, Elena Udrea si-a facut o poza "selfie", cu fata ei in prim-plan si cu seful statului in spate, la pupitru. Ulterior, Udrea a postat poza pe contul ei de Facebook.

Sursa foto: Elena Udrea via Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri