Premierul Victor Ponta a afirmat, comentand imaginile cu presedintele Traian Basescu si lideri ai PMP, ca acesta "si-a pierdut orice simt al realitatii si al masurii" si ca i-a fost "mila" de el cand l-a vazut "coscovit, in alb, langa o doamna care il tragea de mana si il punea sa faca poze cu ea".

Premierul Victor Ponta a comentat, la Targu Jiu, imaginile in care seful statului apare, imbracat in alb, cu tricou cu sigla PMP, alaturi de lideri ai partidului, dar si de sotia sa, conform Mediafax

"Cred ca presedintele si-a pierdut orice simt al masurii si al bunului simt, pentru ca, altfel, sa te imbraci in alb, asa ca cine stie ce adolescent tarziu, si sa iti faci poze cu o doamna adolescenta tarzie, tu, cand esti presedintele tarii... realmente cred ca si-a pierdut orice simt al realitatii si al masurii si mie ieri (vineri - n.r.) mi-a fost mila de el cand l-am vazut asa, coscovit, in alb, langa o doamna care il tragea de mana si il punea sa faca poze cu ea. De obicei, cand il vad pe domnul Basescu am alte sentimente, dar ieri a fost mila", a declarat Ponta.

Elena Udrea a postat, vineri dupa-amiaza, pe contul sau de Facebook o serie de fotografii intitulata "Traian Basescu cu tinerii si femeile din PMP". Fotografiile sunt realizate la malul marii, pe plaja.

Astfel, Traian Basescu apare imbracat in pantaloni albi, pantofi sport si un tricou alb cu sigla PMP si cu mesajul "Vote for PMP", alaturi de sotia sa, Maria Basescu, purtand la randul sau un tricou cu sigla PMP si cu inscriptia "Made me do it", precum si de mai multi lideri si candidati ai partidului, intre care Elena Udrea, Cristian Preda, toti avand tricouri albe cu sigla PMP.

In unele dintre fotografii, presedintele da mana cu candidati si lideri ai PMP, intre care Elena Udrea, care are si ea un tricou alb cu sigla PMP si inscriptia "I'm popular", si Cristian Preda, imbracat intr-un tricou pe care este imprimata o poza cu mere rosii.

Potrivit unor surse din partid, mai multi lideri locali si nationali ai formatiunii s-au intalnit, vineri, cu presedintele Traian Basescu la Neptun. Reprezentantii PMP au avut o discutie cu seful statului la un local din statiune, iar apoi au mers pe plaja, dupa care i-au prezentat colectia de tricouri a partidului si au facut mai multe fotografii cu seful statului.

Presedintele Traian Basescu, impreuna cu sotia sa, se afla la vila de protocol de la Neptun, pentru a petrece minivacanta de 1 Mai.

Seful statului a ajuns la Neptun joi seara, dupa ce in cursul diminetii a participat la o emisiune la B1 TV.

Sursa foto: Contul personal de Facebook Elena Udrea

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri