Vicepremierul rus Dmitri Rogozin acuza in continuare Romania ca nu i-a permis sa treaca prin spatiul aerian, la cererea SUA.

"Da, domnilor romani, va vom explica in curand totul, cine sunteti si ce credem despre voi", afirma Dmitri Rogozin intr-un mesaj postat sambata seara, pe contul sau oficial de Twitter.

Intr-un alt mesaj, postat pe acelasi cont de Twitter, dupa aproximativ o jumatate de ora, vicepremierul rus scrie ca "serviciile speciale ale (Republicii) Moldova au confiscat cutii cu semnaturile transnistrenilor privind reunirea cu Rusia".

Rogozin era nervos. A vorbit gura fara el

Presedintele Traian Basescu a declarat ca vicepremierul rus Dmitri Rogozin era nervos cand a amenintat cu folosirea unui bombardier strategic rus si "a vorbit gura fara el", transmite Mediafax.

Citeste si:
Cel mai mare retailer din Rusia a intrat in Europa
Wildberries, cel mai mare...

Intrebat, sambata seara, la Arad, despre amenintarea cu folosirea unui bombardier strategic rus, de catre vicepremierul rus Dmitri Rogozin, presedintele Traian Basescu a spus ca acesta "era nervos".

"Cred ca era nervos si a vorbit gura fara el. La Rogozin nu-i nimic de mirare din punctul asta de vedere", a raspuns Basescu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Tensiuni la Moscova. Guvernul rus a demisionat