Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a votat, duminica, la Craiova, "pentru o Romanie puternic reprezentata si respectata si pentru o Romanie libera in care sa avem incredere in institutiile statului".

Valeriu Zgonea s-a prezentat la vot singur, la sectia de votare 166 din cartierul craiovean Lapus, unde isi are domiciliul, noteaza Mediafax. "Am votat pentru o Romanie puternic reprezentata si respectata atat la Bruxelles, cat si la Bucuresti si la Strasbourg, o Romanie a noastra prospera, puternica, cu incredere ca putem construi tara pe care ne-o dorim.", a declarat presedintele Camerei Deputatilor la iesirea din sectia de votare.

In continuare, Valeriu zgonea a spus ca a votat "pentru niste oameni in care am incredere ca s-au batut si se vor bate pentru toti, indiferent de calitatile pe care le avem, de pregatirea pe care o avem, de etnia pe care o avem, de religia pe care o avem. Daca suntem nascuti in Romania vom avea reprezentanti pe care ii meritam dupa 25 de ani. Am votat pentru o Romanie libera in care sa avem incredere in institutiile statului si in oamenii care ne reprezinta si care sa aiba respect fata de noi"


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
Orban: Cum să amânăm alegerile locale când nu am stabilit data?
Setari Cookie-uri