Traian Basescu il primeste la Palatul Cotroceni, pe Printul Charles, aflat intr-o vizita in Romania. Primirea de catre presedintele Basescu a Printului Charles este prevazuta sa aiba loc sambata de la ora 13.40, la Salonul Albastru al Palatului Cotroceni.

La intalnire vor fi oportunitati de imagine doar pentru fotograful oficial, conform sursei citate. Printul Charles va pleca din Romania sambata. El a ajuns in Romania marti dupa-amiaza, pe Aeroportul din Targu Mures, cu un avion privat, fiind preluat de catre ofiteri ai Serviciului de Protectie si Paza. Printul Charles a petrecut cateva ore in satul brasovean Viscri, mergand la locuinta pe care o are in localitate si discutand cu un arhitect despre lucrari la aceasta, intrucat intentioneaza sa o extinda, noteaza Mediafax.

Din Viscri, Printul Charles a mers in localitatea covasneana Miclosoara, din zona Baraolt, unde a innoptat la resedinta familiei contelui Kalnoky Tibor. Miercuri, el s-a intors in judetul Brasov, unde a vizitat Biserica Neagra, el spunandu-le jurnalistilor ca se simte foarte bine la Brasov. La iesirea din biserica, Printul Charles a fost aplaudat de catre brasovenii si turistii care se aflau in zona.

Miercuri seara, Printul Charles a ajuns in Valea Zalanului din Covasna, unde are mai multe proprietati, una dintre acestea fiind o casa veche de peste o suta de ani, care a fost complet renovata. Printul Charles a petrecut, joi, aproape o ora in compania a aproape 50 de localnici din Valea Zalanului (Covasna), care in cinstea sa au organizat o petrecere intr-o livada, unde el a mancat mamaliga cu branza si a ascultat muzica populara maghiara.

Printul Charles s-a aflat in Romania si in urma cu un an, cand a mers la domeniul contelui Kalnoky Tibor din Miclosoara, la una din proprietatile sale de pe Valea Zalanului, din comuna Malnas, judetul Covasna, in localitatea mureseana Archita si in localitatea brasoveana Viscri. In aceeasi perioada, Printul Charles s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu la Palatul Cotroceni, tot atunci avand o intalnire si cu premierul Victor Ponta.

In cadrul aceleiasi vizite private de anul trecut, Printul Charles a avut o scurta intrevedere si cu ministrul Mediului, Rovana Plumb, care l-a invitat sa i se alature in viitoarele sale proiecte "verzi", mostenitorul coroanei Marii Britanii fiind de acord cu acest lucru. Printul Charles a fost in Transilvania de mai multe ori in ultimii ani, in vizite private in judetele Mures, Covasna, Harghita si Brasov. De asemenea, intrevederi ale presedintelui Traian Basescu si Printului Charles au avut loc, la Palatul Cotroceni, si in anii 2011 si 2012.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri