Elena Udrea a fost aleasa, sambata, la Congresul PMP, in functia de presedinte al acestui partid, obtinand 742 voturi, in timp ce contracandidatul sau Daniel Funeriu a intrunit 209 voturi, anunta Mediafax.

Functia de presedinte al PMP a fost disputata, la Congresul de sambata, de Elena Udrea si Daniel Funeriu.

Ceilalti trei candidati inscrisi initial in competitia pentru sefia PMP - Adrian Radulescu, Gelu Visan si Adrian Papahagi - au anuntat sambata ca se retrag din cursa. Adrian Radulescu si Gelu Visan au precizat ca o sustin pe Elena Udrea, iar Adrian Papahagi ca il sprijina pe Daniel Funeriu.

Pe langa presedintele partidului, delegatii la Congresul PMP urmau sa aleaga si cei opt vicepresedinti, opt secretari executivi, un secretar general si doi secretari generali adjuncti. Rezultatul votului pentru aceste functii urmeaza sa fie anuntat.

Dupa anuntarea rezultatului votului pentru functia de presedinte al PMP, in sala s-au auzit din nou ritmurile melodiei "Happy", care au rasunat si in debutul reuniunii, momentul fiind de asemenea marcat prin lansarea de confeti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri