Deputatul PNL de Suceava Constantin Galan a declarat ca aproximativ 40 de colegi parlamentari sustin pastrarea identitatii liberalismului si ca alaturi de ei sunt si sute de primari, consilieri judeteni si locali, mentionand, de asemenea, ca il sustin pe Calin Popescu Tariceanu.

Galan a declarat ca a avut o intalnire la Bucuresti cu aproximativ 40 de "colegi parlamentari" privind pastrarea identitatii liberalismului. El a spus ca exista o lista de sustinere a acestui demers, fara insa ca acestia sa fi semnat vreun document sau sa infiinteze un alt partid, potrivit Mediafax.

Deputatul liberal a mentionat ca si sute de primari, consilieri judeteni si locali liberali sunt alaturi de acest grup, dar ca acestia nu se inscriu pe lista de sustinere pentru a nu risca sa-si piarda mandatele daca ar fi sanctionati de conducerea PNL. "Nu vrem sa facem rau partidului. Dorim doar pastrarea identitatii liberale", a spus Galan.

El a mentionat ca acest grup il sustine pe Calin Popescu Tariceanu pentru ca acesta este liberal desi nu mai este membru PNL "ca asa au vrut unii". Presedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, a declarat ca din cate a inteles, Galan nu a aderat la un alt partid. "E optiunea lui legata de viitorul PNL. Nu a semnat nicio hartie, nici un act", a spus Baisanu.

Baisanu a adaugat ca deputatul Galan, provenit din PD, a inceput sa inteleaga valorile liberale. "El e venit din PD si acum isi da seama ca liberalismul e exceptional si vrea sa-i pastreze identitatea", a spus Baisanu. Calin Popescu Tariceanu a anuntat, marti, ca va lansa joi Grupul de initiativa pentru pastrarea identitatii liberale, din care vor face parte si parlamentari PNL.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri