23 Iunie 2014

Traian Basescu: N-am primit nici un ban sau bun de la Bercea



Seful statului a vorbit despre scandalul in care este implicat fratele sau, pentru postul de televiziune Realitatea Tv, unde a precizat ca nu a discutat niciodata cu Mircea Basescu despre dosarul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, dar ca inca de anul trecut, fratele sau i-a spus ca este santajat.

"Nu exista nici un politist, procuror sau judecator care sa poata afirma ca a primit vreo interventie de la mine sau din partea mea, prin intermediari, pe acest dosar sau pe orice alt dosar. Anul trecut fratele meu mi-a spus ca este santajat. I-am cerut atunci sa mearga imediat sa informeze institutiile statului. Ceea ce a si facut. Eu nu puteam sa merg sa fac un denunt de santaj in numele lui, dar, repet, i-am cerut sa mearga imediat sa informeze institutiile statului.", a declarat Traian Basescu, pentru sursa citata.

In continuare, Traian Basescu afirma ca a aflat din presa ca "fratele meu, Mircea Basescu, a botezat o nepoata a lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. Ce mai era sa fac dupa botez? Este major. Daca stiam dinainte, i-as fi spus sa nu intre in acest anturaj."

Citeste mai mult pe Realitatea.net.



Citeste si