Ioan Rus, fostul ministru de Interne, ar putea prelua portofoliul Transporturilor, dupa ce Dan Sova (foto) isi va anunta demisia, au declarat surse din PSD pentru Gandul. Ioan Rus a fost ministru de Interne in timpul guvernarii lui Adrian Nastase

Actualul ministru de la Transporturi, Dan Sova, ar urma sa-si anunte demisia din functie astazi la orele 15.00. Demisia lui Sova este una previzibila, surse din PSD afirmand pentru gandul ca Sova urma sa fie remaniat, iar demisia reprezinta o forma onorabila de a pleca de la minister. Sova urmeaza sa fie cooptat in echipa de campanie a prezidentiabilului Victor Ponta.

Demisia lui Sova este una previzibila, surse din PSD afirmand pentru ca Sova urma sa fie remaniat, iar demisia reprezinta o forma onorabila de a pleca de la minister. Sova urmeaza sa fie cooptat in echipa de campanie a prezidentiabilului Victor Ponta. Ioan Rus a fost mai ministru in primul Guvern Ponta, dar si-a dat demisia dupa inceperea suspendarii presedintelui Traian Basescu, din cauza problemelor legate de listele electorale. Rus a fost un sustinator al lui Victor Ponta, el si grupul de la Cluj, ajutandu-l pe acesta sa preia presedintia partidului la Congresul din 2010, cand Ponta a candidat impotriva lui Mircea Geoana.

Dan Sova este si el un apropiat al premierului Victor Ponta, cei doi fiind prieteni inainte ca ultimul sa ajunga in fruntea Guvernului si sef in Kiseleff.

Citeste si:
Ciolos: Manescu mi-a promis ca Guvernul o va sustine pe Kovesi
Ciolos: Manescu mi-a promis...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Dancila vrea sa permita montarea retelelor 5G in ariile protejate