Ioan Rus, fostul ministru de Interne, ar putea prelua portofoliul Transporturilor, dupa ce Dan Sova (foto) isi va anunta demisia, au declarat surse din PSD pentru Gandul. Ioan Rus a fost ministru de Interne in timpul guvernarii lui Adrian Nastase

Actualul ministru de la Transporturi, Dan Sova, ar urma sa-si anunte demisia din functie astazi la orele 15.00. Demisia lui Sova este una previzibila, surse din PSD afirmand pentru gandul ca Sova urma sa fie remaniat, iar demisia reprezinta o forma onorabila de a pleca de la minister. Sova urmeaza sa fie cooptat in echipa de campanie a prezidentiabilului Victor Ponta.

Demisia lui Sova este una previzibila, surse din PSD afirmand pentru ca Sova urma sa fie remaniat, iar demisia reprezinta o forma onorabila de a pleca de la minister. Sova urmeaza sa fie cooptat in echipa de campanie a prezidentiabilului Victor Ponta. Ioan Rus a fost mai ministru in primul Guvern Ponta, dar si-a dat demisia dupa inceperea suspendarii presedintelui Traian Basescu, din cauza problemelor legate de listele electorale. Rus a fost un sustinator al lui Victor Ponta, el si grupul de la Cluj, ajutandu-l pe acesta sa preia presedintia partidului la Congresul din 2010, cand Ponta a candidat impotriva lui Mircea Geoana.

Dan Sova este si el un apropiat al premierului Victor Ponta, cei doi fiind prieteni inainte ca ultimul sa ajunga in fruntea Guvernului si sef in Kiseleff.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri