Noul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, a afirmat, dupa preluarea portofoliului, ca in institutia pe care o va conduce este foarte mult de lucru si isi propune sa reduca "risipa" atat din punct de vedere al resurselor materiale, cat si umane.

"Vom incepe incercand sa reducem risipa in acest minister si ma refer atat la resursele materiale, cat si la cele umane. Cu acest rezultat, probabil ca vom deveni mai competitivi in ceea ce facem, in intreaga activitate a ministerului. Fiind mai competitivi, la un moment dat s-ar putea sa devenim si performanti si sa putem concura cu serviciile si produsele noastre de-a devaratelea in ceea ce se intampla in Europa", a declarat joi oficialul intr-o scurta declaratie de presa la sediul Ministerului Transporturilor, dupa preluarea portofoliului, potrivit Mediafax.

Rus a aratat ca va avea nevoie de putin timp pentru a-si da seama ce are de facut, "mai bine eventual decat pana acum". Noul ministru al Transporturilor a declarat ca in acest minister este foarte mult de lucru, ca va incerca sa inteleaga care sunt problemele si sa identifice solutiile. La finalul declaratiei de presa, de cateva minute, el nu a acceptat intrebari din partea jurnalistilor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Tu chiar poti schimba mentalitatea angajatorului tau!