Presedintele PNL, Klaus Iohannis a anuntat, sambata, ca retrage Rezolutia privind desemnarea candidatului partidului la prezidentiale si o trimite la Delegatia Permanenta, aratand ca ultimul lucru pe care il doreste este o sciziune in partid. Desemnarea candidatului ar fi urmat sa fie efectuata in cadrul Congresului PNL de sambata. Atat Klaus Iohannis, cat si Crin Antonescu au acceptat propunerea de a fi candidati PNL la prezidentiale, insa ulterior, Klaus Iohannis a decis sa trimita alegerea candidatului in Delegatia Permanenta.

"Dragi liberali, constat cu bucurie ca suntem cea mai fericita situatie in care poate fi un partid serios, sa aiba doi candidati. Daca suntem in aceasta situatie, cred ca in acest moment este suficient sa ne bucuram. Este suficient daca ne bucuram ca avem doi candidati. Nu trebuie sa votam nimic astazi", a spus Iohannis, citat de Mediafax.

El a continuat: "Ultimul lucru pe care mi-l doresc este sa apara o sciziune in partid. Nu ma feresc, insa, de nicio competitie si daca va fi sa intru in competitie cu domnul presedinte si prieten Antonescu, asa sa fie, dar nu astazi. Cred ca este bine sa avem intelepciunea sa vedem lucrurile bune si sa nu le stricam, grabindu-le", a spus presedintele PNL.

Iohannis a anuntat ca retrage Rezolutia privind stabilirea candidatului PNL la prezidentiale si o trimite in Delegatia Permanenta.
"Nu putem sa permitem altcuiva sa ne decida candidatul", a spus Iohannis, precizand ca va exista ragaz suficient pentru a se lua o "decizie inteleapta", in Delegatia Permanenta.

In final, seniorul PNL Mircea Ionescu Quintus a sustinut ca, "daca cineva are nevoie sa cumpere un batran, se pare ca Klaus Iohannis nu e de vanzare". "Avem doua nominalizari, iar Delegatia Permanenta va hotari care dintre ei va fi candidatul nostru. Sunt de aceeasi parere cu Klaus Iohannis", a afirmat Quintus, in concluzia dezbaterilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri