Viitoarea misiune NATO si evaziune fiscala, un subiect important pentru CSAT

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste, pe ordinea de zi aflandu-se participarea Romaniei la viitoarea misiune NATO in Afganistan, un raport privind combaterea evaziunii fiscale si analiza posibilelor evolutii si a amenintarilor la adresa securitatii nationale.

Potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), condusa de presedinte, va avea loc miercuri, incepand cu ora 16.00, la Palatul Cotroceni, potrivit Mediafax.

Pe ordinea de zi a sedintei CSAT se afla mandatul Romaniei la Summitul Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) 2014, participarea Romaniei la viitoarea misiune NATO in Afganistan, dupa 2014, dar si o informare despre fortele armate ale Romaniei care pot fi puse la dispozitie pentru participarea la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman in anul 2015.

Alte subiecte de pe agenda sedintei CSAT sunt Raportul privind activitatile desfasurate si rezultatele obtinute in procesul de prevenire si combatere a evaziunii fiscale precum si analiza posibilelor evolutii ingrijoratoare si a amenintarilor la adresa securitatii nationale.
Potrivit comunicatului, pe timpul sedintei vor fi abordate si alte subiecte de interes pentru securitatea nationala.

Citeste si:
Klaus Iohannis: Vom avea unul sau două vaccinuri disponibile și...
Klaus Iohannis: Vom avea unul...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri