Seful statului, Traian Basescu, a declarat ca va face publica inregistrarea discutiei cu premierul si ministrul Finantelor, pe care a avut-o luni la Cotroceni despre reducerea CAS. Ulterior intalnirii, Victor Ponta a spus ca s-au certat, iar tonul sefului statului la adresa Ioanei Petrescu a fost ”badaranesc”.

Intrebat daca au fost discutii aprinse, presedintele Basescu a raspuns: ”Cred ca am sa fac altceva, o sa fie prima data cand fac publice inregistrarile discutiilor, sa vedem cine minte”. Presedintele Traian Basescu ar putea ataca la Curtea Constitutionala proiectul de lege privind reducerea CAS, a declarat premierul Victor Ponta, spunand ca discutia de la Cotroceni nu a avut niciun sens, deoarece seful statului a vrut sa faca doar propaganda politica si a avut un "ton badaranesc" la adresa ministrului Finantelor, Ioana Petrescu.

Intrebat care a fost tonul discutiei, seful Guvernului a raspuns: "Un ton destul de badaranesc la adresa doamnei Petrescu. Poate aflati de la presedinte ca studiile de la Harvard sunt nimic pe langa studiile domniei sale". "Ne-am certat !", a declarat anterior, agentiei Mediafax, premierul Victor Ponta, dupa discutia cu presedintele Traian Basescu pe tema reducerii CAS. Surse oficiale declarasera ca presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta nu au ajuns la o concluzie pe tema reducerii CAS, dupa discutiile de la Palatul Cotroceni, cei doi nestabilind nimic dupa aceasta discutie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Traian Basescu a promulgat legea reducerii CAS