Daniel Chitoiu, propus de Calin Popescu Tariceanu pentru functia de secretar general

Presedintele PLR, Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca il va propune pe Daniel Chitioiu pentru functia de secretera general.

Presedintele PLR, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, sambata, inaintea primei sedinte a Biroului Politic Central al partidului, ca il propune pe Daniel Chitoiu pentru functia de secretar general, iar pe Andreea Lambru si Bogdan Nica pentru functii de secretar general adjunct. Alegerea secretarului general si a secretarilor generali adjuncti se face de catre Biroul Politic Central, la propunerea presedintelui formatiunii, potrivit Mediafax.

Tariceanu a spus, totodata, ca pe ordinea de zi a primei sedinte a BPC figureaza si strangerea de semnaturi pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost ales, sambata, in functia de presedinte al Partidului Liberal Reformator (PLR), cu 1167 de voturi „pentru” din 1183 voturi valabil exprimate. Tariceanu a fost singurul candidat la functia de presedinte al partidului.

Totodata, a fost aleasa si structura de conducere a PLR, formata din 19 vicepresedinti si 27 de membri ai Biroului Politic Central. Pentru cele 19 functii de vicepresedinte PLR au candidat 19 persoane: Daniel Barbu, Catalin Beciu, Radu Boroianu, Steluta Cataniciu, Petru Ehegartner, Gratiela Gavrilescu, Andrei Gerea, Virgil Guran, Sorin Iliesiu, Nicu Marcu, Marius Mateescu, Nicolae Nasta, Ion Pargaru, Dan Paun, Ovidiu Silaghi, Mihai Stanisoara, Radu Stroe, Jan Tucan, Ioan Utiu.

Citeste si:
Cine deschide lista candidaților desemnați de Pro România, la...
Cine deschide lista...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri