Iohannis despre candidatul ACL la prezidentiale: Exista o sansa rezonabila sa fiu eu

Presedintele PNL Klaus Iohannis a declarat, marti, ca exista o "sansa rezonabila" ca el sa fie candidatul la prezidentiale din partea Aliantei Crestin Liberale, o decizie urmand sa fie luata la sedinta Biroului politic al "noului PNL", care va fi convocata lunea viitoare.

"Astazi nu lansam candidatul, pentru ca sondajele nu sunt finalizate. Nu este nicio problema de principiu, de neintelegere, doar ca institutele de sondare au cerut timp mai mult. Maine avem sedinta conducerii ACL si vom convoca Biroul politic al noului PNL pentru lunea viitoare si cu maxima urgenta vom proceda la desemnarea candidatului la presedintie", a afirmat Iohannis, precizand ca desemnarea va avea loc luni, noteaza Mediafax.

El a aratat ca nu are niciun sondaj in prezent, dar ca exista o sansa rezonabila sa fie el candidatul ACL la presedintie.
"Vazand toate sondajele din ultima vreme vreau sa fac afirmatia ca exista o prezumtie rezonabila ca eu sa fiu candidatul ACL", a spus Iohannis.

El a adaugat ca vor fi facute sondaje din luna in luna, apoi din doua in doua saptamani si apoi din doua in doua zile pentru a sti unde se situeaza candidatul.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri