Basescu: M-am hotarat sa spun tot. Pe unii candidati ii voi dezbraca public. Pe Ponta l-am pacalit cu pactul de coabitare

Presedintele Traian Basescu a discutat la „Evenimentul Zilei“ despre propunerile facute de premierul Victor Ponta la Ministerul Culturii si Ministerul de Buget, de dosarul lui Dan Voiculescu, despre candidatura Monicai Macovei ca independent la alegerile prezidentiale, precum si despre rolul lui Calin Popescu Tariceanu in campania electorala a PSD.

Despre propunerile de ministri

Credeti ca e un raspuns atat de asteptat. Am spus ca voi avea o pozitie marti sau miercuri, pentru ca premierul sa aiba timp sa faca alte propuneri. Dar mai este si a doua varianta: poate cei doi isi dau seama ca e o caciula prea mare pentru ei. Asa ca mai astept pana maine, poate isi da seama premierul ca nu poate avea un ministru la Buget care a fost ca Casa de Cultura.

In principiu, ii voi respinge, dar poate isi dau ei seama si se retrag. Daca ii resping, ei nu mai pot fi numiti ca ministri, nici macar pe alte portofolii. Am analizat toate variantele: la cata minte are, Victor Ponta putea sa vina si sa spuna ca il pune pe Manda la Cultura si pe Biro la Buget. A fost prima data cand Ponta n-a discutat cu mine propunerile, ci a mers la stapanii sai de la Antena 3. E rusinea lui sa propui asemnea candidati pentru cele doua ministere. E o rasplata pentru Olguta Vasilescu, intr-un fel sau altul, care a organizat festivitatea de la Craiova, acolo unde premierul a venit in pantofi de lac de la inundatii. A fost mai penibil decat cu ca la inundatii.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Citeste si:
Băsescu: Relaxarea măsurilor de izolare începând cu 15 mai, o MARE...
Băsescu crede că relaxarea...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri