Elena Basescu ii transmite lui Victor Ponta, printr-o postare pe Facebook, sa o propuna pe sotia sa, Daciana Sarbu, la Ministerul Bugetului, pe motiv ca aceasta se ocupa de finantele familiei. Replicile fiicei presedintelui au venit dupa ce premierul a declarat ca o va propune la Ministerul Culturii pe mezina prezidentiala, in contextul in care Traian Basescu a criticat numirile premierului.

"Daca tot m-a propus Ministrul Culturii si pentru ca are predilectie pentru un Guvern de rubedenii, ii sugerez lui Dottore Victor Viorel Ponta sa o propuna pe sotia sa, Daciana Sarbu, la Ministerul Bugetului. Asta pentru ca am inteles ca se ocupa de finantele familiei mai bine decat o face insusi Premierul, castigand lunar nu mai putin de 100 de pensii medii ale locuitorilor din comuna Nana (10.000 de euro)", precizeaza Elena Basescu, intr-o postare pe Facebook, potrivit Mediafax.

"Daca la Buget este prea umilitor pentru domnul prim-ministru, ramane varianta Ministerului Apararii pentru Daciana Sarbu. Am incredere ca, intre timp, doamna cu pricina, absolventa a Colegiului National de Aparare, a invatat ce inseamna initialele NATO", a mai scris Elena Basescu.

Premierul Victor Ponta a declarat ca va inainta alte doua propuneri de ministru doar dupa ce presedintele Traian Basescu il va informa oficial, in scris, ca le respinge pe cele transmise saptamana trecuta, adaugand, ironic, ca ii va propune pe Elena Basescu la Cultura si pe Sorin Blejnar la Buget.

"Daca Traian Basescu va respinge cele doua propuneri, cu siguranta trebuie sa fac alte propuneri, dar ca sa fiu sigur ca le accepta Basescu o s-o propun pe EBA, pe Elena Basescu, la Cultura si pe Sorin Blejnar la Buget, pentru ca probabil acestia sunt modelele de cultura si de stiinte in ale bugetului pe care Basescu le-a promovat in ultimii zece ani", a afirmat, marti, premierul Victor Ponta la postul B1 TV. Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca va respinge, probabil, noile propunerile de ministri pentru Cultura si Buget, respectiv Rozalia Biro si Claudiu Manda.

"Voi avea o pozitie marti sau miercuri pentru a-i da premierului timp sa faca alte propuneri. Este rusinea premierului sa propui asemenea candidati pentru cele doua ministere. Mai astept pana maine (miercuri – n.r.) in speranta ca Ponta nu intelege ca un ministru nu poate fi un domn care s-a ocupat de Casa de Cultura a Studentilor si o doamna care nu stie limba romana. Nu am ce face, in principiu ii voi respinge. Poate acesti oameni isi dau seama si nu doresc sa fie respinsi cu eticheta de necorespunzator", a afirmat, la B1 TV, Traian Basescu.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri