Basescu a respins propunerile pentru Cultura si Buget

Presedintele Traian Basescu a anuntat, joi, ca a respins propunerea ca Rozalia Biro sa ocupe portofoliul Culturii si propunerea ca Claudiu Manda sa ocupe portofoliul Bugetului.

"In ceea ce priveste propunerea legata de doamna Rozalia Biro pentru Ministerul Culturii am respins propunerea primului ministru cu mentiunea ca e o propunere necorespunzatoare functiei", a spus presedintele Traian Basescu, intr-o declaratie de presa. Seful statului a mai spus: "Oricand in timpul mandatului meu, primul-ministru o va propune pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale sau pentru Ministerul Transporturilor, adica ministere care sunt legate de experienta in administratie, va asigur ca nu voi ezita s-o numesc pe doamna Rozalia Biro intr-o astfel de functie. Dar nu la Ministerul Culturii, unde cunoasterea limbii romane consider ca este un lucru esential. Cunoasterea deplina a limbii romane", relateaza Mediafax.

Traian Basescu a precizat ca i s-ar putea spune ca "multi dintre noi, vorbitorii de limba romana facem greseli". "Asa este, dar la Ministerul Culturii mi se pare ca trebuie un ministru foarte bun cunoscator si al limbii romane", a explicat seful statului.

Referitor la Iulian Claudiu Manda, Traian Basescu a afirmat ca a respins propunerea ca fiind "necorespunzatoare"."Dar, in ceea ce-l priveste pe domnul Manda e bine sa nu se mai revina nici macar pe alte portofolii", a precizat, razand indelung, presedintele

Citeste si:
Claudiu Manda, europarlamentarul zero rezoluții sau discursuri,...
2020: Claudiu Manda,...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina
Sursa foto: claudiumanda.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri