Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, la Constanta, ca liderul PNL Klaus Iohannis incepe sa semene cu Basescu prin negarea unor lucruri "evidente", cum ar fi intalnirea cu presedintele.

„Nu inteleg de ce nu a zis ca da, a avut (o intalnire cu Basescu, n.r.) pentru ca, vedeti - si aici incepe sa semene cu Traian Basescu - neaga niste lucruri evidente”, a spus Ponta. El a aratat ca s-a uitat pe fotografiile in care este prezentata masina lui Iohannis in zona resedintei prezidentiale.

„M-am uitat si eu azi pe acele fotografii. Chiar stiu foarte bine si unde este Lac 3, resedinta domnului Basescu, poarta aceea verde pe care intra masina domnului Iohannis. Stiu foarte bine si unde este in alta parte resedinta ambasadorului american, pentru ca e Vila Dante, cea pe care Guvernul a alocat-o. Poate a gresit drumul, poate a intrat din greseala - stiti cum - vrea sa se duca in dreapta si a luat-o in stanga”, a spus Ponta, potrivit Mediafax.

El a precizat ca stie si faptul ca poarta verde de la resedinta lui Basescu nu se deschide decat pentru invitati si doar daca reprezentantii SPP o deschid. „Nu inteleg de ce trebuia sa nu spuna adevarul...nu-mi dau seama”, a adaugat Ponta. El a mai spus ca ACL si Iohannis nu fac altcceva decat sa preia si sa duca mai departe toate ideile si toate proiectele pe care regimul Basescu le-a promovat in ultimii zece ani.

Sunt exact aceleasi idei, se sustin reciproc, e aceeasi mass-media

„Sunt de fapt aceiasi oameni, ca nu prea s-a schimbat nimic. Tot cei care erau in jurul domnului Basescu. S-au mai certat in ultimul timp, dar s-au impacat. Sunt exact aceleasi idei, se sustin reciproc, e aceeasi mass-media, aceiasi jurnalisti care-l sustineau pe Traian Basescu sustin ACL si pe domnul Iohannis si atunci e foarte clar, fara sa vreau sa fiu mai mult decat atat polemic, ca optiunea in noimbrie va fi <continuam sistemul Basescu cu ACL, Blaga, Iohannis si toti ceilalti> sau facem o schimbare pana la capat. Evident ca eu voi propune si voi cere votul pentru o schimbare fundamentala”, a mai spus Ponta.

Candidatul ACL la prezidentiale, liderul PNL Klaus Iohannis, a declarat, marti, ca ultima intalnire pe care a avut-o cu presedintele Traian Basescu a fost "undeva la inceputul anului 2008" si de atunci nu a mai avut contacte cu acesta. "Nu am fost nici sunat, nici contactat, ultima intalnire pe care am avut-o cu presedintele Basescu a fost, daca bine imi amintesc, undeva la inceputul anului 2008. De atunci, nu ne-am mai intalnit, nici nu ne-am mai cautat!", a precizat Iohannis, raspunzand la o intrebare pe aceasta tema.

Iohannis dezminte acuzatiile

Klaus Iohannis a dezmintit faptul ca s-ar fi intalnit cu presedintele Traian Basescu atunci cand a fost filmata masina liderului PNL in zona resedintei prezidentiale si a spus ca este vorba "despre de o confuzie regretabila".
"As vrea in mod exceptional sa fac o precizare legata de o informatie: eu nu m-am intalnit cu presedintele Traian Basescu, evenimentul la care a fost fotografiata sau filmata masina mea a fost un eveniment care a fost in zona la vila Dante, unde am participat la o intalnire nepublica, intalnire de adio pentru vechiul insarcinat cu afaceri al SUA. Este o confuzie regretabila si pot sa va spun ca atunci cand vor avea loc intalniri de interes public va voi spune eu acest lucru", le-a spus Iohannis ziaristilor.

El le-a aratat, referitor la acea intalnire, ca anunta despre eveniment cel care face invitatiile, daca considera acest lucru. "Cel care invita anunta, daca considera, daca nu, nu", a mai spus Iohannis. Iohannis a mai fost intrebat despre faptul ca exista informatii ca Traian Basescu l-ar fi chemat la o intalnire in acea perioada. "Nu. Este falsa informatia", a raspuns Iohannis.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri