S-a facut o clipa dreptate. Dar cat vor dura cei zece ani? N-a ramas in picioare un taram al urii si psihozei, un imperiu intoxicant al propagandei, coruptiei si nelibertatii? Se poate apara democratia de alegatori?Aud ca, dupa condamnarea definitiva a patronului Antenelor, unii exulta. Jubileaza. Au deschis sampania. Ma tem ca se grabesc. Ma bucur si eu, dar nu debordant.

Desi, ca o reptila ranita mortal, Dan Voiculescu si-a folosit ultimele zile de libertate atacand cu furie, in dreapta si in stanga, mai tot ce parea sa se afle, sub forma de ziaristi critici si presa independenta, in raza de actiune a cozii lui avocatesti, caderea Varanului nu ma incanta excesiv. Chiar daca s-a facut o clipa dreptate, cat vor dura cei "zece ani"? Chiar daca au esuat tentativele felixiote de a-i intimida, prin intempestive traduceri in judecata, pe jurnalistii care nu i s-au inchinat nici lui, nici religiei negative propagate de harnicii sai slujbasi si nici cauzei restauratiei oligarho-securiste: nu raman nedemolate in urma lui structuri profund contaminate? Nu e in continuare in picioare un taram al urii si psihozei, un imperiu intoxicant al propagandei, coruptiei si nelibertatii, pe care delincventul-delator a pretins sa le conduca, dar din care nu era decat o parte? A disparut subit imparatia tentaculara, a carei eradicare ameninta sa nu fie mai putin dificila decat curatarea grajdurilor lui Augias?

Citeste articolul integral pe Adevarul.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri