Europarlamentarul Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale, spune ca a decis sa se inscrie in cursa pentru ca niciun candidat de dreapta nu este convingator. Fostul ministru al Justitiei a declarat ca se simte apropiata de modelul politic reprezentat de fostul presedinte sud-african Nelson Mandela, arata Digi24.

„M-am gandit ca, in multe feluri, eu seman cu Nelson Mandela, care nu si-a sacrificat principiile niciodata, care si-a scos poporul dintr-o stare dezastruoasa, pentru care nimic nu a fost imposibil si care a facut foarte multi ani de inchisoare, s-a sacrificat, si-a sacrificat interesele personale pentru tara. Si ma identific cu toate aceste lucruri”, a declarat Monica Macovei.

Monica Macovei declarase anterior ca modelul ei in politica este Angela Merkel. Europarlamentarul spune despre cancelarul german ca ramane in continuare un model, insa de Nelson Mandela se simte mai aproape.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a facut un anunt video pe site-ul sau oficial, pe data de 5 august, la ora 20.00, prin care si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale, promitand ca "va asigura pentru Romania o economie libera si sanatoasa, care creeaza locuri de munca si oportunitati pentru tineri si o viata decenta pentru pensionari".

Macovei a declarat ca “procesul de selectie a unui candidat al dreptei trebuie deschis oricarei persoane care are sanse sa invinga PSD la alegerile prezidentiale” si ca “extinderea acestui proces poate fi numai benefica deciziei dreptei de a castiga alegerile”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri