Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Dan Sova, a declarat ca liberalii l-au abandonat pe Klaus Iohannis, avand in vedere ca nicio voce din PNL nu l-a aparat pe acesta dupa atacul lui Crin Antonescu.

"Se pare ca presedintele PNL si-a pierdut sustinerea chiar in interiorul propriului partid si al ACL. Crin Antonescu l-a atacat foarte grav pe Klaus Werner Iohannis si s-a dezis de el. Au trecut doua zile de atunci si nimeni din PNL sau din ACL nu i-a luat apararea lui Iohannis. Nu a existat nicio voce liberala care sa-l ajute pe Klaus Werner Iohannis, nimeni care sa-l sustina. In lipsa oricaror clarificari din partea liberalilor, aceasta tacere inseamna ca liberalii stiu foarte bine ca Iohannis nu are un proiect, ca este lipsit de consistenta si de solutii, iar singurul sau scop este acela de a continua regimul Basescu. De aceea tac liberalii, sunt si ei constienti ca sustin un candidat de carton, o marioneta a regimului Basescu", a declarat Dan Sova, potrivit Mediafax.

Fostul lider PNL Crin Antonescu a declarat, luni seara, ca exclude categoric o candidatura independenta la prezidentiale, el mentionand ca nu se va implica in sustinerea campaniei lui Klaus Iohannis si ca va vedea daca il va vota pe acesta. Iohannis a declarat, marti seara, la Alba Iulia, ca fostul lider al PNL Crin Antonescu "are inca nevoie de un timp de digerare" a schimbarilor, adaugand ca mizeaza pe votul si pe sprijinul acestuia in lupta pentru Cotroceni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri