Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, la finalul sedintei ACL, ca parlamentarii PNL si PDL vor cere PSD ca Legea amnistierii si gratierii sa nu mai fie "tinuta la dospit", ci sa fie supusa votului in plenul Camerei Deputatilor si respinsa.

”Vom cere, dupa alegerea noului Birou al Camerei, punerea pe ordinea de zi cat mai rapid a legii gratierii si amnistierii, pentru ca ne putem astepta ca domnul Ponta sa se gandeasca sa suspende pentru vreo doua ore si Codul penal, ca sa-si rezolve problemele pe care le are cu principalii lui sustinatori”, a declarat Blaga.

Liderul PDL a mentionat ca ACL va vota pentru respingerea proiectului de lege astfel incat acesta sa nu mai fie tinut ”la dospit” de catre PSD. De asemenea, el a mentionat ca se va solicita repunerea pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor proiectul de lege prin care se anuleaza taxa suplimentara de 7 eurocenti acciza la carburant si taxa pe stalp, informeaza Mediafax.

La randul sau, presedintele PNL, Klaus Iohannis, a spus ca ACL va solicita din nou ca voturile pentru ridicarea imunitatii parlamentarilor sa fie ”la vedere”, dar si promovarea votului prin corespondenta si a legii prin care prima intabulare a terenurilor ar fi gratuita.

Citeste si:
Senatul respinge initiativa USR de alegere a primarilor in doua tururi
Senatul a respins initiativa...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Orban, increzator ca cei care au votat motiunea vor sustine guvernul