Senatorii se pregatesc de activitate in teritoriu pentru campania electorala

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent, ca, in mod sigur, pe modelul adoptat in campania electorala pentru europarlamentare, senatorii vor avea activitate in teritoriu si in campania pentru prezidentiale, in luna octombrie si in turul doi al scrutinului.

”Asa cum simt eu lucrurile, in mod sigur vom face la fel (ca la alegerile europarlamentare - n.r.). Nu vacanta, pentru ca este impropriu spus vacanta, vom avea activitate in teritoriu. Eu spun acum ce am spus si data trecuta, ca, pentru noi, senatorii, activitatea e mult mai intensa in teritoriu, in campanie decat daca am veni pana la Bucuresti sa stam doua zile sau trei pe la comisii”, a precizat Ilie Sarbu, intrebat daca senatorii vor lucra in perioada campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale, noteaza Mediafax.

Ilie Sarbu a mai precizat ca acest program se va stabili cel mai probabil pentru luna octombrie si ”poate si in turul doi”. Turul doi al prezidentialelor va fi organizat in 16 noiembrie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri