16 Septembrie 2014

Ce a promis Victor Ponta la Targu Jiu: Anul viitor, in orice calitate voi avea, voi veni la Colegiul Tudor Vladimirescu



Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Targu Jiu, ca anul viitor, "in orice fel de calitate va avea", va fi din nou prezent la deschiderea anului scolar de la Colegiul Tudor Vladimirescu din oras, mentionand ca este un "admirator al rezultatelor si traditiei" unitatii de invatamant.

Victor Ponta a participat, luni dimineata, la deschiderea noului an scolar, la Colegiul ”Tudor Vladimirescu” din Targu Jiu, unde a declarat ca de mai bine de zece ani nu s-au facut manuale noi, iar acum trebuie ”sa se treaca la ceea ce inseamna educatia viitorului”.

”Trebuie sa avem manuale noi, digitale, dupa mai bine de zece ani, astfel incat rezultatele pe care le aveti la scoala sa poata dupa aceea sa va foloseasca in viata profesionala. Sunt lucruri pe care trebuie sa le facem, lucruri pe care le putem face doar impreuna, profesori, parinti, autoritati locale, Guvern”, a afirmat premierul, potrivit Mediafax.

In incheierea discursului tinut in fata elevilor si profesorilor, Ponta a spus ca anul viitor, ”in orice fel de calitate va avea”, va fi din nou prezent la deschiderea anului scolar la Colegiul ”Tudor Vladimirescu” din Targu Jiu. ”Anul viitor, in orice fel de calitate voi avea, in primul si in primul rand de admirator al rezultatelor si traditiei Colegiului «Tudor Vladimirescu», cu siguranta vom fi din nou impreuna”, a spus Ponta.



Citeste si