Primarul comunei Vladimirescu, cea mai mare din judetul Arad, a parasit PSD si a semnat adeziunea la PDL, el fiind urmat de opt din cei zece consilieri locali social-democrati, edilul precizand ca actualul guvern nu l-a sprijinit.

Presedintele PDL Arad, Gheorghe Falca, a anuntat, joi, ca primarul comunei Vladimirescu, Ioan Crisan, a semnat adeziunea la PDL, gest care a fost facut si de opt dintre cei zece consilieri locali ai PSD. Potrivit lui Falca, Ioan Crisan a avut neintelegeri cu liderii PSD Arad, carora le-ar fi reprosat lipsa de colaborare, acuzand totodata Guvernul Ponta ca nu a alocat bani comunei.

"In Arad, nu avem niciun primar ACL care sa fi plecat la alt partid, dar confirm venirea in PDL a primarului din Vladimirescu si a opt consilieri de la PSD. Am avut zilele trecute o discutie cu domnul primar si mi-a spus motivul, si anume ca cei de la PSD au abandonat localitatea. Guvernul nu a alocat niciun leu pentru investitii comunei Vladimirescu, dar clientelei PSD din judet (primarii conduse de PSD - n.r.) a alocat peste sase milioane de euro", a declarat Falca, conform Mediafax.

In acest moment, ACL are in judetul Arad 54 de primari din 78. Primarul Ioan Crisan nu a putut fi contactat, pana la ora transmiterii acestei stiri. Pe de alta parte, presedintele PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, a declarat ca nu a avut neintelegeri cu primarul comunei Vladimirescu si ca a fost surprins de decizia acestuia de a parasi partidul.

"Am tinut legatura cu organizatia sa si am oferit sprijinul necesar comunei. Daca el nu a dorit sa mai colaboram, vina nu ne apartine. Nu cred ca se va regasi in PDL, iar la alegerile locale vom castiga din nou Primaria pentru ca vom reface organizatia PSD din comuna", a declarat Caprar. Vladimirescu este cea mai are comuna din judet, avand aproape 13.000 de locuitori, depasind si orasele, cu exceptia municipiului Arad.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri