Teodor Melescanu, dorector SIE, a declarat ca Traian Basescu nu a cerut in niciun fel vreo lista cu ofiterii acoperiti care candideaza la prezidentiale.

Directorul SIE, Teodor Melescanu, a fost intrebat din nou vineri daca presedintele Basescu a solicitat punctual sau o lista mai lunga cu ofiterii acoperiti, el raspunzand: ”Nu a fost niciun fel de cerere, v-am spus ca e o discutie”, potrivit Mediafax.

Intrebat daca presedinte Basescu a cerut ”punctual sau o lista mai larga” cu ofiterii acoperiti, Melescanu a raspuns: ”Nu a fost niciun fel de cerere, v-am spus ca e o discutie”. ”Mai copii, v-am spus tot ce se putea spune, ati avut in extenso, nu pot sa va fac emisiunile eu, acum. O sa vin mai tarziu”, a completat Melescanu, la insistentele jurnalistilor, el precizand ca nu doreste sa mai faca declaratii pe aceasta tema.

Anterior, Teodor Melescanu fusese intrebat daca presedintele Basescu a cerut o lista a fostilor ofiteri acoperiti, el raspunzand ca ”au fost diverse discutii legate de aceasta tema” si ca a inteles ca presedintele e preocupat in legatura cu atributiile pe care le are la numirile de membri in Guvern.

Intrebat daca seful statului a cerut o lista cu ofiterii acoperiti, Teodor Melescanu a raspuns: ”Au fost diverse discutii legate de aceasta tema. Am inteles ca este o preocupare a presedintelui in legatura cu obligatiile pe care le are in privinta numirii de ministri si membri ai Guvernului, de a-si da o parere, de a putea sa ii refuze”. Intrebat daca acest lucru inseamna ca presedintele a cerut, iar SIE nu a raspuns, Melescanu a precizat: ”Nu, a fost o discutie”.

Sursa foto: MEDIAFAX Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri