Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, sambata, la Bistrita, ca lansarea candidaturii lui Victor Ponta la Presedintie aminteste de manifestarile de pe vremea lui Ceausescu, cand toti se adunau la Bucuresti sa scrie numele liderului suprem, adaugand: "Se lanseaza precum liderul nord-coreean".

Elena Udrea, care a participat la "Toamna bistriteana", a declarat presei ca a mers la Bistrita si pentru ca nu avea ce face in Bucurestiul “blocat”, potrivit Mediafax. “Am venit la Bistrita fiindca nu aveam ce face in Bucuresti, era ocupat, e blocat. Nu ai pe unde sa te misti, strazile sunt blocate fiindca domnul Ponta se lanseaza cu vreo 70.000 de oameni acolo. Probabil ca multi dintre ei nu au un loc de munca pentru ca nu ii sprijina nimeni si au fost adusi acolo sa il aplaude pe Victor Ponta la lansare. Intrebarea pe care eu mi-o pun de aici, din mijlocul oamenilor care muncesc din greu sa produca legume si fructe, este: costurile acestui eveniment cine le plateste? Cine plateste costurile unui eveniment megalomanic cu 70.000 de oameni la Bucuresti in care domnul Victor Ponta se lanseaza precum liderul nord-coreean?", a afirmat liderul PMP.

Elena Udrea a adaugat ca nu a vazut o astfel de manifestare de pe vremea lui Nicolae Ceausescu, cand, de 23 august, cu totii se strangeau la Bucuresti sa scrie frumos numele liderului suprem. "Asa si acum, probabil ca cei care sunt acolo, adusi sa il aplaude pe domnul Victor Ponta, vor trebui sa ii satisfaca ego-ul urias pe care il are. Sa ai o asa lansare arata dispretul pe care il ai fata de oamenii care asteapta de la tine ca prim-ministru sa generezi locuri de munca si sa guvernezi bine tara, nu sa te lansezi pe un stadion, sa inchizi Bucurestiul ca sa ai acolo 70.000 de oameni adusi din toata tara. Autocarele acestea care au plecat spre Bucuresti din toata tara consuma si ele benzina, oamenii aceia trebuie sa manance, cine plateste toate aceste costuri?”, a spus Elena Udrea.

Intrebata cum isi va lansa candidatura proprie, Elena Udrea a raspuns ca evenimentul va avea loc in Sala Palatului si va fi "o lansare rezonabila, decenta".
"Vom da un semnal ca sustinem nevoia de a avea o Romanie frumoasa nu numai pentru ca asa ne-a dat-o Dumnezeu, ci ca ea trebuie sa fie frumoasa si prin viata romanilor. Deci vom vorbi despre propunerile noastre de a avea o tara frumoasa cu oameni care sa nu stea cu frica zilei de maine si va fi un lucru absolut decent, asa cum trebuie sa fie o manifestare politica in aceste zile. Va fi duminica viitoare, pe 28 septembrie”, a spus Elena Udrea.

Udrea a petrecut circa o ora la "Toamna bistriteana", unde a vizitat tarabele producatorilor, a stat de vorba cu oamenii si a gustat din fructe si legume.
Victor Ponta isi lanseaza, sambata, pe Arena Nationala, candidatura la Presedintie. Circulatia rutiera este restrictionata in zona Arenei Nationale din Bucuresti, traficul fiind inchis pe trei strazi si un bulevard pana in jurul orei 20.00.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri