Andrei Plesu a criticat prezenta Radu Beligan pe Arena Nationala cu ocazia lansarii candidaturii lui Victor Ponta, aratand ca actorul si-a investit imaginea "intr-o jalnica operatiune de propaganda" si ca si-a legat numele "de un caraghios".

Radu Beligan a fost prezent, duminica, pe Arena Nationala., la evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta. Actorul si-a aratat sustinerea pentru actualul premier.

"Il sustin pe Victor Ponta, pentru ca tara asta are nevoie de un presedinte tanar si energic! Cred in tineri, doamnelor si domnilor! Tinerii sunt capitalul nostru cel mai de pret. Trebuie sa ne folosim de acest capital, de la nivelul cel mai de jos si pana la varf! Dixi et salvavi animam meama" (trad. am spus si mi-am mantuit sufletul), a declarat Radu Beligan, potrivit EVZ.

Andrei Plesu a criticat sustinerea fatisa a actorului pentru actualul premier, pe care a calificat-o drept "un incident in aparenta minor", precizand ca si-a legat numele de "un caraghios".

"Va investiti imaginea intr-o jalnica operatiune de propaganda, intr-un exercitiu manipulatoriu de un gust indoielnic", scrie Andrei Plesu.

In articolul publicat in Adevarul, Andrei Plesu aminteste de o dedicatie pe care i-a scris-o lui Radu Beligan, pe care l-a numit "constiinta mai buna a teatrului romanesc" si isi exprima regretul implicarii acestuia in campania electorala, de partea "celeilalte puteri".

"Pot doar sa fiu trist, infinit de trist, ca intelegeti sa iesiti din scena cu o replica atit de triviala, atit de marunt devotata conjuncturilor. Calibrul dvs. merita un amurg mai nobil", conchide Plesu.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri